IĞDIR / KARAKOYUNLU - Cennetabat Ortaokulu

Cennetabat Ortaokulu

CENNETABAT KÖYÜ CENNETABAT KÜME EVLERİ NO 98 KARAKOYUNLU / IĞDIR
Vizyon
Sevgiyle bilgiyi kucaklaştıran; nitelikli, yenilikçi, milli ve manevi kültürünü özümsemiş bireyler yetiştiren, tüm paydaşlarınca benimsenmiş, Karakoyunlu ilçesinın her alanda bir numaralı ortaokulu olmak en büyük idealimizdir.
Misyon
Cennetabat Ortaokulu olarak; zengin mazimizden aldığımız güçle geleceğin dünyasına şekil veren; ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanları sevgiyle kucaklayabilecek kadar yüce gönüllü, vatanını milletini seven, özgüveni yüksek, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üretebilen, kültürel çeşitlilik içinde milli kültürünü özümsemiş, içinde bulunduğu Avrupa birliği projeleriyle uluslararası alanda deneyimlerden yararlanan, gelişime açık, küresel düşünen, motivasyonu yüksek, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetişmeyi amaçlayan, akademik başarının yanında sosyal kültürel ve sportif etkinlikleriyle öğrencisini taçlandıran Karakoyunlu ilçesinın gurur duyulan marka okulu haline gelmek varlık sebebimizdir.
Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının Başında Eğitim Öğretime Başladı.
BAŞLAMA SAATİ: 08:30 BİTİŞ SAATİ: 14:40
İNGLİZCE